Over Ons

BHV Totaalservice is ontstaan door een fusie van twee bedrijven binnen de veiligheidsbranche. Zoals onze naam al doet vermoeden bieden wij een totaalpakket aan op het gebied van bedrijfshulpverlening en is service een van onze belangrijkste kernwaarde.

 Onze slogan is dan ook niet voor niets ‘’Veiligheid van AED tot Z’’

De drijvende krachten achter BHV Totaalservice zijn Emiel Scholtes en Kevin Lander, beide ervaren hulpverleners en instructeurs binnen het veiligheidsdomein (brandweer en ambulance) met een passie voor veiligheid en ondernemen.


Missie
Onze missie is het creëren van een groter veiligheidsbewustzijn bij bedrijven en particulieren in de breedste zin van het woord en ervoor te zorgen dat u direct of indirect in staat bent om een bijdrage te leveren aan veiligheid binnen uw (bedrijfs-)omgeving. 


Visie

BHV Totaalservice wil in de komende jaren een van de grootste aanbieder binnen de randstad worden op het gebied van veiligheidsopleidingen en het leveren van veiligheidsmiddelen. Dit willen wij realiseren door te actief te investeren in mensen in relatie tot veiligheid door servicegericht, betrokken, professioneel en omgevingsbewust te zijn en te blijven. Wij kunnen als geen ander een juiste vertaalslag maken tussen de huidige wetgeving, de theorie en de praktijk door onze ruime kennis en ervaring.

Onze praktijkgerichte en interactieve opleidingen worden altijd afgestemd op de specifieke risico’s binnen uw omgeving waarbij wij de eindtermen ten behoeven van de certificering zullen blijven bewaken.


Onze Kernwaarden

Servicegericht

Betrokken

Professioneel

Omgevingsbewust